Vi har nogle rigtig gode tips og tricks til mænds buksestørrelse, vi ville lave en lille test af herrebukser. På denne side finder du ud af, hvordan du måler din talje, bryst og andre størrelser.

Vi vil gerne give dig nogle tip, der forhåbentlig hjælper dig med at finde den perfekte pasform til der passer lige til dig.

-25%
-14%
350,00 DKK 300,00 DKK
-50%
200,00 DKK 100,00 DKK
-50%
400,00 DKK 200,00 DKK
-25%
-10%

Bukser og jeans

Blend Jet jeans 31/30

500,00 DKK 450,00 DKK
-14%
350,00 DKK 300,00 DKK

Når du køber forskellige typer herretøjsbukser, skal du være opmærksom på følgende variationer i størrelsen på bukserne såvel som længden. Gendannede bukser ser muligvis bedre ud, bukser, der er for løse, ser dårlige ud – eller lånte.

At vælge et par bukser kan også hjælpe dig med at se bredere ud på dine skuldre, især hvis du sidder fast med en bred talje eller endda en bredere talje – bredden er større end din faktiske taljestørrelse.

Hvis dette ikke er en mulighed, eller hvis den person, du handler med, ikke kan angive deres mål, kan du vælge en lidt større størrelse, der kan skræddersys til dig.

Som nævnt i guiden ovenfor om længden af ​​bukserne, hvis du bliver større, skal du muligvis skære dig selv til et større par bukser, end du ville passe, såsom en mands størrelse 2,5 bukser.

For at måle forhøjningen skal du sørge for, at dine bukser er fuldt knapede og derefter placere dem på en plan overflade. Du skal blot placere dine jeans på de flade overflader og tage jeansens bredde ved at lime målebåndet fra venstre mod højre.

Det første tal på bukserne er bredden, og manchetstørrelsen gives normalt som “w” på bukserne med værdien W25. Tag “W25” for at angive længden på dine jeans fra forsiden til bagsiden eller fra toppen og bunden.

Taljebåndet er specielt til damejeans, men du kan også finde det til drengejeans.

Et par bukser med en længde på 32 centimeter har derfor en skridtlængde på 81 centimeter, en sømbredde på 34×33 centimeter og en manchetstørrelse på 30×32 centimeter.

Det betyder, at hvis du vælger et par jeans (slack eller khaki), der betyder 34X33, betyder det, at taljen er 34 centimeter lang, og sømmen er 33 centimeter længere. Derfor har bukseparene i størrelserne 30 og 32 den samme længde på linningen som bukserne i W25-serien, men en linning på 33,5 tommer.

Sømmen er afstanden mellem buksens overben og den nederste foddel af skridtet; taljestørrelsen er simpelthen omkredsen af ​​bukserne fra taljen til taljen. Hvis du har et målebånd ved hånden, kan du måle sømmen ved at lægge et par bukser fladt på gulvet, på bordet eller på din seng.

Mål længden af ​​denne måling i sømmen med en lineal eller målebånd, og mål derefter igen.

For at finde den rigtige størrelse på herrebukser skal du placere tøjet på en flad overflade og måle fra top til bund, startende fra skridtet på jeans til taljen.. For at øge målingerne skal du også måle den indvendige søm, fra skridt til top og derefter tilbage til taljen og tilbage igen.

Du skal blot placere dine knapbukser og linning på en glat overflade, måle deres længde fra den nederste linning til den øverste linning og måle frem og tilbage sideværts for at få et stigende mål.

Herrebukser og talje

Dette råd vil adressere sømmen i buksetrinnet, måle den og derefter følge den fra top til ryg ved linning.

For at måle din talje i et par bukser skal du placere den helt på en plan overflade og trykke den helt lukket. Jeg har fundet ud af, at buksernes dimensioner dækker linning og bund, bagsiden og siderne og bukserne foran og baglommer.

Læs mere om herrebukser på Wikipedia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *