I denne guide kan du Finde ud af mere om kvindebukser og deres buksestørrelser, stilarter og stilarter til alle typer kvinder samt en komplet liste over tilgængelige størrelser til kvinder.

-50%
300,00 DKK 150,00 DKK
-17%
-15%
200,00 DKK 170,00 DKK
-15%
200,00 DKK 170,00 DKK
-79%
120,00 DKK 25,00 DKK
-86%
350,00 DKK 50,00 DKK

Udover at bestemme din størrelse er pasform og hævning to af de vigtigste faktorer for at finde de perfekte bukser til dig.

du måler din egen talje og hofter, gør det ikke ondt at måle et par bukser, du allerede kender. Hvis du bruger de samme mål som på billedet ovenfor, eller hvis du har et par bukser i forskellige størrelser, kan du måle taljen eller hoften.

Multiplicer dette tal med to, og mål det med en lineal. Det andet nummer på bukserne er længden, og benlængden er markeret med et “L” som i klassiske kjolestørrelser, men det viser også centimeter. Hvis du har bukser, der passer dig tæt, kan du få nogen til at måle dit skridt, søm og bund.

Dette er tilstrækkeligt til at måle hælens højde, men det er anderledes, hvis du også måler den indre søm. Mål længden på sømmen ved at lægge et par bukser fladt på gulvet, bordet eller sengen.

Kvindebukser og taljemål

Hvis du har et taljemål, skal du kontrollere mærkeomdannelsestabellen for at finde ud af, hvad den passende denimstørrelse er. Hvis du kun kender den numeriske størrelse på dine kvindebukser, kan du tilføje en 21 til din størrelse for at komme tættere på den mandlige størrelsesækvivalent.

Hvis du konverterer din kvinders buksestørrelse fra mænds størrelse, skal du tilføje yderligere 21 til din kvindes nummer for at konvertere det til mænds og få en nærmere taljestørrelse til dine mænds jeans.

Overvej sømstørrelsen, da kvinders jeans har en bredere talje end deres mandlige kolleger. For eksempel, hvis du har jeans i størrelserne 34 – 32 og en taljebredde på 34 centimeter, skal du tilføje 21 til din størrelse, så du bringer taljemålene tættest på mænds jeans.

Læs mere om bukser på Wikipedia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *