Hvis du ikke har dine egne mål på kvindejakker, skal du bare følge denne guide, så skal du se jakkerne i denne artikel for størrelsen på det passende tøj.

Stop med at bekymre dig, følg blot måleinstruktionerne, så finder du let en af følgende jakker til kvinder i den perfekte størrelse til dig. 

Hvis du er mindre eller højere end gennemsnittet, skal du måle din torso og lave en standardjakke til din standardkrop.

Din ideelle jakkelængde afhænger naturligvis stærkt af den type jakke, du vil købe. I denne kategori finder du jakker, der passer til mænds krop og krop samt kropstyperne og kropsbygningen hos kvinder og mænd. Hvis du er kortere, højere eller større end gennemsnittet, skal du måle din torso i tommer, ikke fødder, med en brystbredde på 34 – 36 centimeter og en fodhøjde på brystet.

Og i disse kategorier finder du jakker, der matcher kroppe til kvinder, men ikke for store eller for små til byggede mænd. Disse målinger skal tages nær kroppen, så du må ikke tage disse målinger i normalt tøj.

Hvis målene skal foretages fra top til tå i sko, skal du tage skoene af og tage dem af med jakken. Mål taljen som beskrevet ovenfor, og mål hofterne, men ikke skuldre, bagdel, ben eller øvre ryg, men kun nedre ryg og skuldre. Mål lår, lår og bagdel som beskrevet ovenfor og øvre og nedre ryg, skuldre og overarme, nøjagtigt som beskrevet ovenfor.

Størrelse på kvindejakker

Tilføj en ekstra centimeter, afhængigt af jakken, afslappet eller formel (afslappet kan være mere afslappet). Hvis du vil købe en jakke til en mere afslappet begivenhed, skal du vælge en med en længde på mindst 3,5 centimeter, men ikke mere end 4 centimer. Hvis din krop er jævnt proportioneret, skal du sidde i en højde på ca. 5 centimer, 10 centimer eller mindre end 5 centimer.

Hvis du har lige proportioner over hele din krop, skal du ikke sidde for højt eller for lavt på hofter eller ben

Læs mere om kvinde jakker på Wikipedia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *