De fleste leggings har en vis strækning, og derfor vil de højst sandsynligt være lavet af et syntetisk elastisk materiale. Leggings af nylon eller lycra kaldes ofte cykeltights eller løbtights og er skinnende og lavet af bomuld.

Vi har her beskrevet forskellige typer leggings og hvad der passer til forskellige mennesker.

Hverdags leggings

Hverdags leggings er mere almindeligt til mode og bruges i sportstøj, men de er lavet af syntetiske materialer som bomuld, polyester, nylon eller polyethylen.

Bomulds- eller lycra-leggings fås i mange farver og printdesign, men sort, marineblå og forskellige gråtoner forbliver de mest anvendte. Disse fyre har rigtig gode udskrifter, der er minimale og ikke for høje. Leggings er også perfekt til et spil disc golf!

Hvis du ikke kan lide at være prangende, kan du bære sorte leggings om sommeren. Det er normalt en blanding af nylon og elastan og kommer i en række forskellige farver, herunder marineblå, blå, orange, rød, gul, grøn, lyserød, hvid, lilla og blå.

Hvilket look vil du have?

Uanset om du klæder dig som en atlet eller synes du ser godt ud i gymnastiksalen, har vi fundet en bred vifte af leggings, så du kan se bedst ud, uanset om du leder efter det bedste til træning eller for atleter.

Disse leggings med høj talje er et fantastisk par leggings, der er dejlige at have på selv i varmt vejr. Højtajleleggins parret med din aktive t-shirt eller hættetrøje er et andet godt valg.

For en aften ude i byen er denne læderleggings en trendy og moderigtig mulighed for at bære med en strømpende top for et køligt, afslappet look eller et mere afslappet outfit til en aften. Se på nogle af de populære stramtsiddendeleggings fremhævet ovenfor, hvorfor ikke prøve en beskåret version af dem?

Træningsleggings

 Uanset hvad du fokuserer på, skal du sørge for at have et par træningsbukser, der opfylder dine behov. Sørg for, at din opdaterede styling matcher de formvenlige snit og kompressionsunderstøttelse.

De sorte benpar er gode og giver en slank effekt for et elegant look, samtidig med at dit outfit forbedres.

Tilbehør til dine nye bukser

Tjek nogle af de mest populære lounging-leggings til kvinder, og tilføj nogle stil til dine leggings. Hold opmærksom på udseendet med knyttede grafiske T-shirts og øreringe, eller tilføj en fashionabel top og et sæt støvletter til en afslappet middag.

Kolliderer højtaljedeleggings kombineret med slips og beskårne tanke for at tilføje mode-top-støvler til afslappede middage. Giv din booty et boost med et par floppy, low-cut jeans, og du kan bunke på pundene.

Bedste størrelse

Når det kommer til at finde den bedste størrelse til dine specifikke behov, er det nyttigt først at identificere, hvornår og hvor du bruger dem oftest. Hvis du ikke har et yndlingsmærke i tankerne, kan du købe vores leggingsside, som findes i vores udskrivningssektion.

Vi har fundet en bred vifte af størrelser fra den mindste til den største, som er angivet i størrelsestabellen for hvert mærke. Disse skøre tech leggings er perfekte til dage, hvor du er ude og vil være kølig, men ikke ofre alt – dagskomfort for stil. Par din foretrukne sweatshirt eller swing top med disse leggings i den rigtige størrelse, eller par med en jeans med lav talje med høj talje for en jævn, støttende pasform, der er mindre tilbøjelige til at glide ind og ud.

Vi gør det let at finde den perfekte pasform med tyk bomuld og elastan, hvilket giver uigennemsigtig dækning. Disse store leggings med høj talje giver en glattere, mere behagelig og elastisk pasform samt en behagelig pasform til dagen – eller ugen.

Vil du have et godt fotografi af dig i dine nye leggings? 

Så er Øjeblikke.dk det rigtige sted at finde alt i fotografi, billeder og gadgets til de helt rigtige priser.

Se hele det store udvalg af leggings her!

Læs mere om leggings på Wikipedia

Cykler du? Leggings til cykelturen!

Mangler du derimod leggings når du er op på din cykel? Så tag et kig på CykelHandel.dk. Der kan du helt sikkert finde de rigtige leggings til din cykeltur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *